Boeibekleding

Boeibekleding

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor dit product? Stuur ons dan een e-mail met afmetingen, kleur en overige wensen. U kunt dit ook via het contactformulier doen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een offerte. Eventueel nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.
Polyline beschkt over eigen zetbanken waarmee allerlei profielen op maat gemaakt kunnen worden. Perfect voor onderhoudsvrije boeibekleding natuurlijk! Wij leveren en monteren dit precies op maat en in verschillende kleuren. Het grootste voordeel spreekt voor zich: u heeft geen omkijken meer naar uw boeien! Dus nooit meer schilderen.

In combinatie met onze andere onderhoudsvrije producten zien wij dit als een perfecte aanvulling op ons assortiment. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We komen graag de maten opnemen en een offerte voor u maken.
Boeibekleding kan geleverd worden in de onderstaande kleuren. Wilt u een kleur die hier niet bij staat? Neem dan contact op, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Voordelen op een rij:

Nooit meer schilderen Duurzaam Talloze kleuren verkrijgbaar Op maat leverbaar
Deel deze pagina:

Contact

Polyline B.V.
Hessenweg West 5
7731 RN Ommen Tel: 0529 450 500
Fax: 0529 450 051
Email: info@polyline.nl
Home    |    Sitemap    |    Contact