Dakgoot filters

vakkundige montage     dakgootfilters 
     

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor dit product? Stuur ons dan een e-mail met afmetingen, kleur en overige wensen. U kunt dit ook via het contactformulier doen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een offerte. Eventueel nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.
Geen zorgen meer over het schoonmaken van uw dakgoot dankzij deze innovatieve dakgoot filters. volledige bescherming tegen blad en vuil in uw dakgoot.
 

De dakgootfilters

De dakgootfilter is een waterdoorlatende mat gemaakt van gerecycled materiaal.

De dakgootfilter is gemaakt van gerecyclede petflessen, Dit is  materaaal met een open structiuur van polyestervezels gebonden door synthetisch latex. De mat dekt uw gehele dakgoot aan de bovenzijde af, beschermt deze tegen bladeren en ander vul en houdt de afvoer vrij.De dakgootfiltermat wordt met dakgootlijm bevestigd in de dakgoot.
 

De filters onderscheiden zich door:

Effectieviteit: Een ongekend goede en langdurige werking.

Bewezen materiaal: het product heeft zijn werking en duurzaamheid in andere oplassingen al bewezen (o.a. reingen van afvalwater en air-deoderisers)

Duurzaamheid:10 jaar garantie op het materiaal

Flexibiliteit: geschikt voor alle type dakgoten.

Milieuvriendelijk materiaal:gemaakt van gerecycelde petflessen

Betaalbaarheid:besparing op onderhoudskosten
De filters zijn verkrijgbaar in matten van 1,00 x 60 cm met een dikte van 2 cm. Daarnaast is er voor de bredere goten ook een mat verkrijgbaar van 100x100 cm in een dikte van 3 cm.
Dakgoot filters kan geleverd worden in de onderstaande kleuren. Wilt u een kleur die hier niet bij staat? Neem dan contact op, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

RAL 9005 zwart

Voordelen op een rij:

Geschikt voor iedere dakgoot Onderhousarm en duurzaam 10 jaar garantie Eventueel vakkundig gemonteerd
Deel deze pagina:

Contact

Polyline B.V.
Hessenweg West 5
7731 RN Ommen Tel: 0529 450 500
Fax: 0529 450 051
Email: info@polyline.nl
Home    |    Sitemap    |    Contact