Rainsystem

Heeft u vragen over onze producten? Bel 0529 450 500 Of stuur ons een e-mail

Rainsystem Type 125

Toevoegen aan offerte:

Na het toevoegen kunt u keuze maken tussen de accessoires en verdere opties invullen
Lengte
Kleur
Aantal
1
- +
Het Rainsystem biedt grote voordelen, aangezien het een sterk, duurzaam product betreft dat zeer makkelijk te monteren is. Het gehele systeem klikt probleemloos in elkaar. Een unieke en bovendien eenvoudige oplossing voor de afvoer van hemelwater.

Het Rainsystem Hemelwaterafvoersysteem is in de eerste plaats zeer stevig. Dit blijkt onder andere uit de kern welke bestaat uit een verzinkte staalplaat van 0,60 mm dik. Deze solide plaat is aan beide zijden voorzien van meerdere beschermlagen en is afgewerkt met een pural topcoating voor een optimale bescherming. De dakgoten en hemelwaterafvoeren zijn hierdoor buitengewoon duurzaam en sterk. Daarnaast vergt Rainsystem nauwelijks onderhoud en heeft het systeem een extra lange levensduur; onder alle, zelfs extreme, weersinvloeden. Dit bewijzen de tests die het dakgootsysteem heeft doorstaan. Rainsystem staat dus voor gegarandeerde kwaliteit.

 
Breedte: 125 mm
Diepte: 70 mm
Lengtes: 2m, 4m en 6m
Dikte: 0,6 mm
Kenmerken: Eenvoudig kliksysteem
Materiaal: Verzinkt, gecoat staal
Rainsystem Type 125

Het Type 125 met een hemelwaterafvoer van Ø 87 mm is geschikt voor de kleinere  daken en kan door elke doe het zelver éénvoudig worden gemonteerd. Éénvoudig kliksysteem. Het gehele systeem past naadloos in elkaar door middel van een uitmate gebruiksvriendelijke methode waarbij de elementen en verbingsstukken aan elkaar worden geklikt. Kit, soldering of speciaal gereedschap is dus overbodig. Klik...en klaar! De montage wordt zelfs voor de minder ervaren doe-het-zelver kinderspel. Ook de vele accessorires zijn geheel pasklaar en sluiten perfect aan. Dit geeft als resultaat een stylvolle combinatie van goten en afvoeren..
Rainsystem Type 125 kan geleverd worden in de onderstaande kleuren. Wilt u een kleur die hier niet bij staat? Neem dan contact op, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

RR20 Wit
RR23 Donkergrijs
RR29 Rood
RR32 Donkerbruin
RR33 Zwart

Voordelen op een rij:

Zeer sterk Duurzaam Makkelijk te monteren Solide uitstraling
Deel deze pagina:

Contact

Polyline B.V.
Hessenweg West 5
7731 RN Ommen Tel: 0529 450 500
Fax: 0529 450 051
Email: info@polyline.nl
Home    |    Sitemap    |    Contact