Montage

 
Heeft u vragen over onze producten? Bel 0529 450 500 Of stuur ons een e-mail

Montage

montage van een 8 inch dakgoot U wilt de montage van uw goten en hemelwaterafvoeren uitbesteden? Polyline staat met een team ervaren monteurs voor u klaar! Wanneer wij de montage voor u dienen te realiseren, is de eerste stap dat u contact met ons opneemt. Dit kan telefonisch of via deze website door het online aanvragen van een offerte, waarbij u vermeld dat wij de montage dienen te realiseren. Nadat wij deze vraag van u ontvangen hebben, wordt er een afspraak gemaakt en komen wij bij u langs om één en ander op te meten en door te spreken.

Nadat wij alles opgenomen hebben, maken we voor u een passende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat, wordt de opdracht getekend en komen we met de materialen bij u langs om de montage uit te voeren. Wanneer er tijdens de werkzaamheden problemen optreden, bouwen wij op onze ervaring en zijn we ervan overtuigd dat deze eenvoudig door ons zijn op te lossen.

U leest het; Polyline neemt u de zorgen van dakgoten en hemelwaterafvoeren uit handen! Meer weten over montage? Neem dan contact met ons op.
 
Deel deze pagina:
Polyline monteert alle producten uit het assortiment voor u! Polyline monteert alle producten uit het assortiment voor u!

Contact

Polyline B.V.
Hessenweg West 5
7731 RN Ommen Tel: 0529 450 500
Fax: 0529 450 051
Email: info@polyline.nl
Home    |    Sitemap    |    Contact