Nieuws

Heeft u vragen over onze producten? Bel 0529 450 500 Of stuur ons een e-mail
Terug naar overzicht

Nieuwe website is online!

Zoals u wellicht opgevallen is bevind u zich op een nieuwe website! De vorige versie was al een aantal jaar oud, voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en gaf te weinig interactie met onze bezoekers. Sologic Webdesign uit Bergentheim ging de uitdaging aan om deze doelstellingen te verwezenlijken in een nieuwe, moderne website. Wat ons betreft is dit geslaagd!

De nieuwste en belangrijkste verandering is dat u als bezoeker helemaal online een offerte kunt aanvragen. Wanneer u op zoek bent naar aluminium dakgoten en u uw product gevonden heeft kunt u deze toevoegen aan de Offerte inclusief alle accessoires. Wilt u hierbij ook een offerte aanvragen voor de hemelwaterafvoeren? Deze voegt u er eenvoudig bij. zo maakt u uw aanvraag compleet en weten wij zeker dat we u een passende offerte kunnen sturen!

Tevens zijn er grote verbeteringen doorgevoerd wat betreft het overzichtelijk weergeven van productinformatie en het doorzoeken tussen producten. En uiteraard kan deze website eenvoudiger actueel gehouden worden door het toevoegen van een Nieuwsmodule en een overzichtelijke Referentiemodule.

Wij hopen dat u net zo blij verrast bent als ons met het resultaat! We kunnen ons indenken dat u misschien tips of opmerkingen heeft. Graag vernemen wij die van u via de pagina Contact.
Deel deze pagina:
Nieuwe website voor Polyline

Contact

Polyline B.V.
Hessenweg West 5
7731 RN Ommen Tel: 0529 450 500
Fax: 0529 450 051
Email: info@polyline.nl
Home    |    Sitemap    |    Contact